Spesialtransport

Vi i Crane Norway har utstyr og kompetanse til å frakte det meste.

Vi tilbyr våre kunder en komplett spesialtransport som inkluderer alle ledd i oppdraget, deriblant prosjektledelse, innhenting av tillatelser og dispensasjoner, transportfølge og lasting og lossing av lasten på avtalt sted. Vi vet hva som må avklares med Statens Vegvesen og eventuelt andre instanser på forhånd for å sikre en smidig transport. Lastens dimensjon, vekt og selvfølgelig hvor lasten skal fraktes krever ulike tilnærminger. Crane Norway er en nasjonal leverandør og kan påta seg prosjekter i hele landet. Ta kontakt for å transportere det du ønsker, dit du ønsker.

Spesialtransport Special transport

Crane Norway hjelper deg med alt innen spesialtransport

Prosjektledelse

Innhenting av tillatelser og dispensasjoner

Følgebil

Lasting og lossing av lasten

Spesialtransport Special transport

Totalleverandør innen spesialtransport

Transportetappen er bare ett av leddene vi bidrar med. Crane Norway tilbyr totalløsninger innen løft, transport og nødvendig utstyr. Vår lange erfaring gir oss muligheten til å foreslå løsninger til din spesialtransport som kan redusere både tidsbruk og kostnader. Våre ingeniører kan tegne opp hele oppdraget, slik at du sliper å bryte opp planleggingen i flere deler med flere aktører. Det er enklere for deg som kunde og overlate hele prosessen til én leverandør som håndterer hele jobben. Vi har gode samarbeidspartnere dersom spesialtransporten krever bistand fra tredjepart.

Alltid på plass

Crane Norways slagord gjenspeiler at vi leverer til avtalt tid og sted. Vi er på plass for å løfte eller laste det som skal fraktes. Det er viktig at vi er oppdatert på forskrifter ved spesialtransport og søker nødvendig dispensasjon slik at transporten gjennomføres til avtalt tid. Da har du det du trenger, når du trenger det. Oppdrag innen spesialtransport kan ofte være kompliserte og krever fagfolk med lang erfaring og den riktige kompetansen. Vi har utført utallige oppdrag med suksess som gjør at du kan være trygg på at arbeidet blir utført sikkert og av den beste kvalitet.