Mobilkran

Crane Norway Group har nærmere 300 mobilkraner og er en ledende aktør innen løfteoppdrag. Men en allsidig og moderne maskinpark, utfører våre kranførere alle oppdrag med fokus på høy sikkerhet og kvalitet.
Vi kan levere løftekapasitet opp til 3000 tonn.

  • Rought terrain Mobilkran
  • All terrain Mobilkran
  • Beltekran
  • Teleskop Beltekran

Vår organisasjon har gjennom mange år i bransjen utviklet en solid kompetanse og er svært løsningsorienterte når det gjelder våre kunders utfordringer.
Vi løser alle typer oppdrag, store som små. Ved spesielle eller mer kompliserte oppdrag, benytter vi oss av vår egen engineeringavdeling, som i form av sin erfaring, finner beste måte å angripe utfordringen på.

Med våre fleksible mobile enheter, er vi alltid klare for å ta på oss et nytt prosjekt. Vår visjon er “Alltid på Plass” og med den godt innarbeidet i organisasjonen, tilbyr Crane Norway Group alltid de optimale løsningene på vegne av kunden.

Hvorfor velge Crane Norway?

Trenger du som privatperson, offentlig eller bedrift mobilkran til ditt prosjekt, er det viktig å hyre en tjenesteyter som kan tilby mer enn bare utleie av maskiner. Prosjekter som krever kranbil kan være komplekse, da har du behov for en maskin entreprenør som har kompetansen til å utføre arbeidet.

Vi har lang og bred ekspertise i bransjen. Velger du Crane Norway som din tjenesteyter er du sikret kvalitetsarbeid utført på en sikker måte. For oss er ingen jobb for liten eller for stor. Vi er løsningsorienterte og hjelper deg med de mest komplekse oppdragene. Vi er landsdekkende, dermed spiller det ingen rolle hvor i landet du har behov for kranhjelp. Vi er ISO-sertifiserte og har et stort fokus på sikkerhet.