Minikran

Er din bedrift, du eller kommunen på jakt etter en minikran eller andre relaterte tjenester? Vi i Crane Norway er løsningsorienterte og hjelper deg med dine utfordringer! Hos oss kan du leie allsidige og moderne minikraner med sjåfør og kran- og transporttjenester for store og små oppdrag. Velger du oss til dine prosjekter enten du er privatperson eller bedrift, er du sikret sikker utførelse av oppdraget! Vi tar sikkerhet på alvor og har ISO-sertifisering.

Spiderkran

Våre minikraner også kalt «Spiderkran» er små fleksible fjernstyrte kraner som løser løft hvor det er begrenset med plass eller tilkomst. Disse kranene har en meget smal transport og kjørebredde – men kan løfte flere tonn på tross av sin størrelse. Minikraner er svært populære på grunn av størrelse og fleksibilitet. De kommer til overalt og kan utføre løft på trange arealer og under lave høyder. Minikraner kan også brukes innendørs.

Våre Spiderkraner har standard dieselmotor men er også utstyrt med miljøvennlige el-motorer som gjør dem godt egnet for løft innendørs. Ønsker du å benytte deg av våre tjenester eller bestille minikran til ditt prosjekt? Kontakt oss på mail eller telefon. For kontaktinformasjon besøk «kontakt oss» fanen.

Din spesialist innen minikran

Vi har lang erfaring innen bransjen, noe som betyr at du er sikret erfarne og dyktige maskinentreprenører. Kompetansen vi innehar er noe du som kunde vil tjene på ved å overlate ansvaret for ditt prosjekt til oss. I oppdrag hvor plass og tilgjengelighet er en utfordring har vi ekspertisen til å utføre oppdraget sikkert og av god kvalitet. Vi er blant Norges største leverandør av kranløft og transport, og du kan stole på at våre profesjonelle ansatte får jobben gjort.

Vi har bred erfaring og spesialkompetanse innen krevendeløft. Få arbeidet utført av kompetente maskinentreprenører. Kontakt oss i dag. Vi hjelper deg med store og små prosjekter!