Kranbil

Vi har en av Norges største og mest moderne utstyrspark innen kranbil og kransemi, og med tilhørende hengerløsninger kan Crane Norway Group utføre store og små oppdrag innenfor dette segmentet. Vår krankapasitet er fra 30 tm til 185 tm. Kranbilene er praktiske maskiner for så vel små og enkle løft, som for større og kompliserte løft. Fleksibiliteten er stor av å benytte kranbil hvor kran og transport er én og samme maskin – utført sikkert, effektivt og økonomisk.

Prøv vår kranbilkalkulator for å finne ut hvilken kran du trenger!

Kranbiler benyttes ofte til lasting, lossing og transport av mindre enkeltkolli, men kapasitet og fleksibilitet gjør maskinene i stand til også å håndtere komplekse løfteoppdrag. Våre kranbiler er også meget effektive innen forskjellige monteringsarbeider. Våre dyktige sjåfører utfører alle oppdrag sikkert og nøyaktig.

Sammen med kunden finner vi riktig utstyr og løsning.

Hvorfor leie kran bil hos oss?

Vi har lang erfaring i bransjen og har med tiden vokst og utviklet oss til å bli en av Norges størst leverandør av transport og kranløft. Våre ansatte er effektive, har fokus på sikkerhet og dyktige innen alt knyttet til kranløft. Uansett om du er privatperson eller representerer kommunen eller et firma bistår vi med enkle små oppdrag til større mer kompliserte kranløft. Vi har stor kapasitet og er landsdekkende, så det spiller ingen rolle hvor i landet oppdraget skal utføres.

Vær trygg på at arbeidet blir gjort sikkert!

For oss i Crane Norway er sikkerhet viktig. Dersom du velger å leie kranbil og fører hos oss er du sikret et solid grunnlag for trygge løft. Alle våre ansatte innehar nødvendig sikkerhetskursing og vi er ISO-sertifisert. Alle våre kranbiler er moderne og god vedlikeholdt.

Vi har bred erfaring og spesialkompetanse innen krevendeløft. Få arbeidet utført av kompetente maskinentreprenører. Kontakt oss i dag.