Karriere:

Våre ansatte er bedriftens viktigste ressurs!

I Crane Norway Group opplever våre ansatte en variert hverdag med daglige utfordringer. Kranføreren har det siste og viktigste ansvaret for utførelsen og sørger for at arbeid gjennomføres med høyeste grad av sikkerhet. Kranarbeid innebærer alltid risiko, og derfor setter vi høye krav til at vårt personell tenker kvalitet og sikkerhet i alle ledd. Yrket er i kontinuerlig utvikling, og det er viktig å gi våre ansatte stadig videreutdanning og oppdatert kunnskap.

Vi er godkjent lærebedrift for fagoperatører til kran- og løfteoperasjonsfaget samt anleggsmaskin- mekanikere.

Vi gir våre ansatte gode lønns- og arbeidsvilkår og en trygg jobb hos bransjens beste arbeidsplass. Dette er nøkkelen til en stabil arbeidsstyrke over lang tid som bidrar til at erfaring og kompetanse forblir i selskapet.

Vår kombinasjon av ungdom med interesse for faget og som innehar dagens teknologikompetanse, blandet med fagarbeidere og erfarne kranførere, utnytter vi optimalt i våre tjenester og gjør selskapet godt rustet for framtiden.

Vår visjon er “Alltid på Plass” og med visjonen godt innarbeidet i organisasjonen skal vi levere markedets desidert beste kvalitet og være kundens utvilsomme førstevalg.