Crane Norway Group

 

 

Kontaktpersoner Crane Norway Group

Trond Helge Skretting
Konsernsjef – CEO
send e-post

 951 96 960

Roy Otto
Markedssjef
send e-post

 951 96 961

Jostein Skadberg
Økonomisjef – CFO
send e-post

 908 50 140

Om virksomheten

Crane Norway Group er en ledende aktør innen kran- og transporttjenester. Virksomhetens eier er Stangeland Gruppen AS som også omfatter entreprenørselskapet Stangeland Maskin AS. Stangeland-konsernet etablerte i 1979 kranselskapet Stangeland Kran AS som bygget seg opp til å bli en stor og synlig virksomhet de neste årene, og med oljeindustriens påtrykk langs Norges vestkyst på 80-tallet fikk kranbransjen et divisjonshopp med hensyn til både størrelse, kvalitet og sikkerhet.

Gjennom vekst-årene knyttet mange kranselskaper seg til under Stangeland-konsernet som i 2016 etablerte Crane Norway Group. Gruppen består av solide og tradisjonsrike selskaper som har sine hovedaktiviteter innenfor løft og transport.

Selskapene som inngår i Crane Norway Group har erfaring og kompetanse som få kan måle seg med. Maskinparken dekker et bredt utvalg av arbeidsutstyr til enhver løfte- og transportoppgave. Vår viktigste ressurs er våre ansatte som alle er utdannet innen sine fagfelt.

Uten våre kunder og samarbeidspartnere er vår egen fremgang ikke mulig, vi er takknemlig for alle oppdrag som tildeles oss.

Crane Norway Groups administrasjon er lokalisert i Sola ved Stavanger.

Besøksadresse Stavanger

Crane Norway Group AS
Sandnesveien 114
4312 Sandnes

Postadresse

Crane Norway Group AS
Sandnesveien 114
4312 Sandnes

efaktura@cranenorway.com